Arbëri

Ish-kabineti i Haradinajt mban “trofeun” për shpenzimet më të larta

 

Luan Dalipi, shef i stafit të kryeministrit Albin Kurti, ka publikuar mesataren e shpenzimeve ditore dhe mujore të kabinetit të kryeministrit Kurti dhe ish-kabineteve tjera qeveritare.

Sipas të dhënave të paraqitura nga ai, kabineti i kryeministrit Kurti, mesataren e shpenzimeve ditore e ka 1.981 euro, shifër kjo më e ulëta krahasuar me kabinetet e ish-qeverive. Sipas tij, shifrat janë krahasuar nga viti 2008 deri në vitin 2021.