Arbëri

Policia flet për gjendjen në Kosovë pas referendumit të Serbisë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Policia e Kosovës thotë se përjashtuar disa tubime të mbajtura në lokacione të ndryshme të Kosovës, situata gjatë referendumit serb vlerësohet se ka kaluar e qetë dhe pa incidente.

Në një komunikatë drejtuar mediave, Policia shkruan se për referendimin është hartuar urdhri operativ ku janë paraparë masat dhe veprimet, në funksion të ruajtjes së rendit kushtetues.