Arbëri

Prokuroria në Ferizaj ngriti aktakuza ndaj personave të vdekur, njërin e akuzoi 17 vjet pas vdekjes

Foto: Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, për dy raste kishte ngritur dy aktakuza, ndaj R.S. dhe E.I., të cilët i ngarkonte me veprat penale “Vjedhja e shërbimeve”, respektivisht “Vjedhja e rëndë”, edhe pse ata nuk jetonin më.

Kjo prokurori, aktakuzën e parë e kishte ngritur më 31 gusht 2020, konkretisht 17 vjet pasi R.S. kishte vdekur.