Arbëri

Vdiq shkencëtari dhe pedagogu shqiptar Rifat Gjota

Rifat Gjota
 

Ka vdekur në moshën 81-vjeçare shkencëtari i famshëm shqiptar dhe pedagogu Rifat Gjota.

Ai vdiq sot në Prishtinë si pasojë e një sulmi në tru.