Arbëri

AKK-ja hap rast për ministrin Rakiq pas raportimit të KOHËS

 

Deklarime të ndryshme ka bërë ministri aktual për Komunitete dhe Kthim, Goran Rakiq, që mbajti edhe pozitën e zëvendëskryeministrit në Qeverinë Hoti.

Pas raportimit të KOHËS për mosdeklarim të pozitave e të të ardhurave nga ndërmarrje e institucione të Serbisë, AKK-ja ka hapur rast lidhur me deklarimin e rrejshëm të pasurisë së Goran Rakiqit.