Arbëri

Për herë të parë 10 shqiptarë në Qeverinë e Maqedonisë

 

Për herë të parë Qeveria e Maqedonisë së Veriut në përbërjen e saj ka 10 shqiptarë.

Në 21 pozitat e Qeverisë së udhëhequr nga Dimitar Kovaçevski, do të ketë 9 ministra shqiptarë nga partitë shqiptare dhe një shqiptar nga partia maqedonase LSDM.