Arbëri

Haxhiu: Vaksinimi i dështuar, s’ka pasur masa stimuluese për të vaksinuarit

 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bekim Haxhiu, ka thënë se vetë Qeveria e Kosovës ia ka dhënë goditjen më të madhe procesit të vaksinimit.

Në “60 Minuta” të KTV-së, Haxhiu ka thënë se Qeveria kur ka vendosur masa anti-COVID, asnjëherë nuk e ka bërë dallimin mes atyre që janë të vaksinuar dhe atyre që nuk janë të vaksiunuar.