Arbëri

COVID-19: 120 pacientë në spitale - 80 pozitivë, 40 post-COVID

 

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se në Klinikat COVD-19 dhe në spitalet e përgjithshme janë të spitalizuar 120 pacientë, prej të cilëve 80 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 40 të tjerë me post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 48 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 4 pacientë.