Arbëri

Një skitar përplaset me motor-sajën në Brezovicë

 

Një skitar ka pësuar lëndime sot në qendrën skitare në Brezovicë pasi ka goditur motor-sajën e cila ka qenë duke lëvizur brenda shtigjeve të skijimit.

Aty kanë qenë anëtarë nga Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës dhe kanë reaguar menjëherë duke i ofruar ndihmën e parë viktimës, ndërsa autoambulanca nuk ka mundur të shkojë atje.