Arbëri

Dy gazetarë të KOHËS, fitues të çmimeve të KOMF-it

 

Gazetarët e Grupit KOHA, Fitim Gashi dhe Dilaver Polisi, kanë marrë çmimet për gazetari të Koalicionit të Organizatave Joqeveritare për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, për fokusin në të drejta dhe mbrojtje të fëmijëve, për vitin 2021.

KOMF-i, në një ceremoni në të mbajtur të shtunën, ndau gjashtë çmime vjetore në fushën e gazetarisë dhe katër mirënjohje vjetore me titull “Mik i Fëmijëve”.