Arbëri

PDK-ja i quan ekstreme dhe anti-shqiptare masat e fundit anti-COVID

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) i konsideron të ngushtme, joprofesionale dhe ekstreme, masat e fundit anti-COVID të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, si pasojë e rritjes së rasteve ditore me koronavirus.

Zëdhënësi i PDK-së, Faton Abdullahu, ka thënë se këto masa janë shumë të dëmshme edhe për bizneset brenda Kosovës, dhe ato jashtë, të cilat bashkëpunojnë me bizneset e brendshme.