Arbëri

Marrëveshja për njohjen e patentë-shoferëve të Kosovës në Gjermani shumë afër miratimit

 

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar lidhur me njohjen e patentë-shoferëve të Kosovës nga Gjermania.

Ambasada ka thënë nënshkrimi i marrëveshjes si kjo e patentë-shoferëve merr shumë kohë, dhe sipas saj institucionet e Kosovës po punojnë për kryerjen e zotimeve të marrëveshjes.