Arbëri

Infermierët thonë se edhe nëse dalin pozitivë me test rapid, duhet të qëndrojnë në punë

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Mentor Sejdiu nga Sindikata e Infermierëve ka thënë se Qendra Klinike Universitare e Kosovës nuk u beson testeve rapid për COVID-19.

Sipas Sejdiut, infermierët që dalin pozitivë me virus me test rapid, konsiderohen vetëm të dyshuar dhe detyrohen të bëjnë një test PCR, ndërsa deri në rezultat duhet të qëndrojnë në vendin e punës.