Arbëri

Një dyvjeçar në mesin e viktimave të sotme nga COVID-19

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Në mesin e gjashtë të vdekurve nga koronavirusi të enjten, është regjistruar edhe një fëmijë i moshës 2-vjeçare.

Ndërkohë, nga viktimat e tjera të regjistruara, njëri është i grupmoshës 50-59-vjeçare, dy të grupmoshës 70-79 dhe dy mbi 80 vjeç.