Arbëri

Të hënën mblidhet Bordi i ZRRE-së

Foto: KOHA
 

Zyra e Rregullatorit të Energjisë Elektrike (ZRRE), ka bërë të ditur se me datë 31 janar, do të mbahet mbledhja e radhës e Bordit të këtij institucioni.

“Po ju informoj se Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji do të mbajë seancën e tij të dytë për këtë vit. Seanca do të mbahet me datë 31 janar 2022 prej orës 14:00, në zyrat e ZRRE-së. Agjenda e Bordit do të jetë e bashkangjitur. Seanca e Bordit përveç që është e hapur për publikun, po ashtu do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit në facebook. Mediat dhe publiku, do të informohen me vendimet e Bordit gjithashtu edhe nëpërmjet komunikatës dhe vendimeve formale që do të bëhen publike në faqen zyrtare të ZRRE-së www.ero-ks.org.”, thuhet në njoftim.