Arbëri

KOSTT-i: Pagesat për rrymën në veri e kanë çuar kompaninë buzë falimentimit

 

Operatori i Sistemit të Transmisionit dhe Tregut (KOSTT) është ankuar se pagesat që po i bën për rrymën e shpenzuar në veri të vendit e kanë çuar kompaninë në prag të falimentimit.

Në komentet e dërguara në raportin konsultativ të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për propozimin për ngritjen e çmimit të energjisë, KOSTT-i ka thënë se detyrimi i vendosur nga kjo zyrë për pagesën e rrymës në veri e ka çuar në prag të falimentimit.