Arbëri

Mbahet takimi i katërt për targat, Lajçaku thotë se po qartësohen gjërat

 

Grupet Punuese për marrëveshjen për targa në mes të Kosovës dhe të Serbisë janë takuar për herën e katërt, ka bërë të ditur Emisari i Posaçëm i Bashkimit Evropian për dialogun, Miroslav Lajçak. Ai ka thënë se gjërat tashmë po shkojnë duke u qartësuar.

“Delegacionet e ekspertëve të Kosovës dhe Serbisë erdhën në Bruksel sot për takimin e katërt të Grupeve Punuese për Targat. Diskutimet sollën më shumë qartësi në lidhje me opsionet dhe rezultatet e mundshme”, ka shkruar Lajçaku në Twitter duke shtuar se inkurajon palët të vazhdojnë punët.