Arbëri

Komision miraton në parim Projektligjin për turizëm

Foto: KSP
 

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti në mbledhjen e sotme miratoi në parim Projektligjin për turizëm.

Këtë projektligj e ka arsyetuar ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, e cila theksoi se Projektligji në fjalë është me rëndësi të veçantë dhe me interes kombëtar.