Arbëri

Nesër pritet të lehtësohen masat anti-COVID

 

Rishqyrtimin dhe lehtësimin e masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19 në vend pritet që Ministria e Shëndetësisë ta bëjë gjatë ditës së nesërme.

KOHA ka mësuar se rekomandimi për zbutjen e masave do të bëhet gjatë mbledhjes së të enjtes të Komitetit për menaxhimin e pandemisë.