Arbëri

Sot mbahet konferenca për rastin Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi

 

Sot do të mbahet konferenca e dhjetë për ecurinë e çështjes në rastin kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit në Hagë.

Konferenca pritet të mbahet në ora 14:30.