Arbëri

Policia në kërkim të tri ligjeve

 

Ligji për paga, ai për sigurimin shëndetësor dhe ai për pensionimin e parakohshëm janë tri çështjet kryesore që Policia e Kosovës po i kërkon, bazuar në një diskutim që Sindikata e Policisë së Kosovës ka pasur me Byronë Kosovare të Sigurimeve të enjten.

Sipas njoftimit të Sindikatës së Policisë, çështja e sigurimeve shëndetësore për Policinë është diskutuar në takimin mes kreut të Sindikatës së Policisë, Imer Zeqiri, dhe drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Sami Mazreku.