Arbëri

Molliqaj dhe pesë aktivistë tjerë të PSD-së janë ndaluar për 48 orë

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Anëtari i PSD-së dhe ish-kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka treguar se gjashtë aktivistëve të partisë së tij sot i është shqiptuar masa e ndalimit prej 48 orëve, pas arrestimit të tyre në protestën brenda objektit të ZRRE-së.

Kastrati ka kërkuar që të lirohen urgjent aktivistët.