Arbëri

Lirohen nga paraburgimi Molliqaj dhe tre aktivistë tjerë të PSD-së

 

Katër nga gjashtë aktivistët e Partisë Socialdemokrate të arrestuar të hënën në aksionin e zhvilluar te objekti i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, janë liruar.

Natyra Kuçi, Frashër Krasniqi dhe Teuta Rrusta, janë tre aktivistët e arrestuar që janë liruar nga Qendra e Paraburgimit në Drenas, ndërsa kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, është liruar nga mbajtja në qendrën e paraburgimit në Prishtinë.