Arbëri

NATO për situatën në Ukrainë: Mbetemi të përkushtuar ndaj stabilitetit në Ballkan

Foto ilustrim
 

Pavarësisht se çfarë mund të ndodhë më tej me situatën në Ukrainë, NATO siguron që Kosova dhe rajoni i Ballkanit Perëndimor nuk kanë pse të brengosen, pasi që mbetet e përkushtuar ndaj stabilitetit të këtij rajoni.

Në një përgjigje për KOHËN, zëdhënësi i KFOR-it, Daniele Riggio, ka thënë se bashkëpunimi i tyre me Bashkimin Evropian në rajon mbetet thelbësor dhe do të vazhdojnë të punojnë bashkë për të ruajtur stabilitetin dhe për të mbështetur reformat.