Arbëri

Shqiptarët e viseve të ndryshme përkrahin Abazoviqin për kryeministër

 

Marrjen e mandatit për kryeministër të Malit të Zi nga Dritan Abazoviqi, e kanë përkrahur politikanë shqiptarë të viseve të ndryshme.

Shaip Kamberi, deputet në Kuvendin e Serbisë, deklaroi se zgjedhja e Abazoviqit në krye të ekzekutivit është mundësi për fuqizimin e demokracisë, qytetarisë dhe evropianizimit.