Arbëri

PSD-ja me aktivitet kundër Qeverisë, “na krypët”

Foto: Driton Paçarada/ KOHA
 

PSD-ja ka organizuar një aktivitet në shenjë proteste kundër rritjes së çmimeve dhe mungesës, siç thonë ata, të “aktivizimit të mekanizmave shtetërore”.

Nol Nushi i PSD-së ka thënë se kanë zgjedhur sloganin “Na krypët”, pasi mendojnë se Qeveria i ka “kripur” qytetarët.