Arbëri

Vdiq miku i shqiptarëve, politikani austriak Erhard Busek

Foto: KOHA
 

Ka vdekur ish-zëvendëskancelari austriak, Erhard Busek, ka bërë të ditur Kujtim Dobruna, udhëheqës i Nismës Ekonomike për Kosovën (ECIKS).

Busek, pos si zëvendëskancelar, ka qenë edhe ministër i Arsimit dhe Kulturës, president i Forumit të Alpbachut dhe Forumit Ekonomik të Vjenës.