Arbëri

Mehaj ia kërkon mbështetjen Holandës për të hyrë në NATO

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ia ka kërkuar Holandës mbështetjen për t’u anëtarësuar Kosova në NATO. Këtë kërkesë ia bëri zv.ambasadorit të Holandës në Kosovë, Peter van nder Bloemen, në një takim të enjten, derisa temë e diskutimit ishte situata e krijuar në Ukrainë.

Mehaj shkroi në Facebook se është diskutuar edhe për thellimin e bashkëpunimit bilateral në mes dy ministrive të mbrojtjes dhe koordinimin për realizimin e aktiviteteve të planifikuar gjatë këtij viti.