Arbëri

Qori: Qeveria e Shqipërisë është krejtësisht e korruptuar

Foto: KTV
 

Aktivisti nga Shqipëria, Arlind Qori, deklaroi se Qeveria e Shqipërisë është krejtësisht e korruptuar dhe sipas tij, protestat popullore duhet të vazhdojnë.

Ai, të mërkurën, në emisionin “Java Sonte me Rronin” në KTV, tha se situata në Shqipëri është e vështirë, pasi çmimet po rriten, sidomos ato të derivateve.