Arbëri

Rreth 40 tonë mish u asgjësuan në tre muajt e parë këtij viti në Kosovë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Gjatë tre muajve të parë këtij viti, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ka asgjësuar rreth 40 tonë mish. Vetëm në një rast janë asgjësuar rreth 38 tonë, ka deklaruar zëdhënësi i këtij institucioni Lamir Thaçi të martën për EO.

Ai ka sqaruar se ky aksion është bërë i mundur falë kontrolleve të bashkërenduara me Policinë dhe Prokurorinë e Shtetit.