Arbëri

Petkoviq i reagon Von Cramonit: Ajo nuk mund ta kritikojë Kurtin pasi është lobiste shqiptare

 

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, i ka reaguar raportueses për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon.

Von Cramon ka thënë se në Serbi nuk ka pasur zgjedhje të lira dhe po ashtu ka përmendur shkeljen e të drejtave fundamentale të shqiptarëve në Luginën e Preshevës, duke thënë se nuk janë lejuar të votojnë një numër i shqiptarëve pasi janë fshirë nga regjistri civil.