Arbëri

Ramaj: VV-ja në shëndetësi është e ndarë në dy taborë

saranda ramaj, latifi, shendetesia
 

Gazetarja e Grupit KOHA, Saranda Ramaj, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje është e ndarë në dy taborë sa i përket fushës së shëndetësisë. Sipas saj, shihet qartë që nuk ka harmoni mes deputetëve të VV-së dhe ministrit të Shëndetësisë, Rifat Latifi.

Madje, Ramaj ka treguar se si në kabinetit e Latifit nuk është asnjë ekspert shëndetësor i Vetëvendosjes, për çka edhe e kritikoi ministrin.