Arbëri

PDK-ja e quan populist vendimin e Qeverisë për ndarje të 100 eurove

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Partia Demokratike e Kosovës e ka quajtur “populist dhe lëmoshë” vendimin e Qeverisë që të ndajë nga 100 euro për pensionistët, punëtorët e sektorëve publikë e privat, studentët dhe ata që janë në skemë sociale.

Vendimi sipas Qeverisë, do të vlejë vetëm për muajin prill.