Arbëri

PDK-ja kritikon Qeverinë: Draft-strategjia e sigurisë kombëtare ka mangësi serioze

FOTO: Driton Paçarada/KOHA
 

Anëtarja e Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Besa Kabashi-Ramaj, ka thënë se draft-strategjia e sigurisë kombëtare, e hartuar nga Qeveria Kurti, ka mangësi serioze dhe duhet rishkruar.

Në një konferencë për media të enjten, Kabashi-Ramaj ka thënë se kjo draft-strategji ka rëndësi të jashtëzakonshme për konsolidim e sektorit të sigurisë në vend.