Arbëri

Krasniqi: Sulmi ndaj policisë është akt kriminal

 

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, e quajti akt kriminal dhe të patolerueshëm sulmin ndaj Policisë së Kosovës në veri.

Në Facebook ai shkroi se qëllimet e kriminelëve e mohuesve të sovranitetit të Kosovës që të provokojnë paqen, nuk do të arrihen.