Arbëri

Rasti “Veteranët” kthehet në rigjykim

 

Gjykata e Apelit ka vendosur ta kthejë në rigjykim rastin e keqpërdorimeve me listat e veteranëve të UÇK-së.

Sipas njoftimit të publikuar të martën, Apeli e rrëzoi vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë që i kishte liruar të akuzuarit Agim Çeku, Nuredin Lushtaku, Sadik Halitjaha, Shkumbin Demaliaj, Qelë Gashi, Shukri Buja, Ahmet Daku, Rrustem Berisha, Faik Fazliu, Smajl Elezaj dhe Xhavit Jashari, nga akuza për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar.