Arbëri

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione

 

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur të martën periudhën e aplikimit për subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.

Sipas njoftimit të MB-së, periudha e aplikimit zgjatë 30 ditë që nga dita e shpalljes publike, ndërkaq aplikimi për të përfituar subvencione bëhet në zyrat e Drejtorive Komunale për Bujqësi.