Arbëri

Menaxhmenti la Shtëpinë e të moshuarve pa internet për muaj të tërë

 

Një studente kishte gjetur donacion për të siguruar abonimin njëvjeçar për internet në Shtëpinë e pleqve në Prishtinë, por thotë se drejtoresha e këtij institucioni tregoi neglizhencë për ta pranuar. Të njëjtën gjë e ka thënë edhe një punonjëse e IPKO-s, kompani që ofron këto shërbime. Drejtoresha i ka mohuar akuzat dhe ka bërë zgjidhje me internetin vetëm pasi KOHA ka nisur ta trajtojë temën

Prej muajsh banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë nuk kanë qasje në internet.

E prekur nga kjo situatë, që vështirësonte komunikimin e banorëve me të afërmit, një studente vuri kontakt drejtoreshën e këtij institucioni për ta bërë zgjidhjen.