Arbëri

Ibrahimi: Vendimi për t’ua marrë pronat komunave është arbitrar

 

Qeveria e Kosovës e shfuqizoj vendimin e ish-Qeverisë Haradinaj dhe të rikthejë shtatë prona komunale tek Agjencia Kosovare e Privatizimit.

Asociacioni i Komunave të Kosovës e vlerëson këtë vendim qeveritar si arbitrar dhe të pa konsultuar paraprakisht.