Arbëri

Kamberi fiton betejën me Daçiqin, konfirmohet deputet në Kuvendin e Serbisë

 

Deputeti shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, ka njoftuar të mërkurën se Komisioni Komunal Zgjedhor në Bujanovc, ka refuzuar ankesën e Partisë Socialiste të Serbisë që udhëhiqet nga Ivica Daçiqi, për përsëritjen e zgjedhjeve në fshatin Tërnoc i Madh.

Sipas Kamberit, ky vendim është marrë pavarësisht përpjekjeve dhe presionit serb për të pamundësuar pjesëmarrjen e shqiptarëve në Parlamentin e Serbisë.