Arbëri

Mamitë kërkojnë të rifunksionalizohen maternitetet dhe të rritet numri i tyre

 

Dita Ndërkombëtare e Mamive është shënuar edhe në Kosovës. Në këtë ditë mamitë kërkuan që të rritet numri i tyre në institucionet shëndetësore, si dhe shprehen nevojën për rifunksionalizimin e materniteteve në vendet më të thella.

Edhe në këtë ditë të shënuar u kujtuan dhe u nderuan me një minutë heshtje të gjithë profesionistët shëndetësorë që kanë humbur betejën me COVID-19.