Arbëri

Me panairin e “rimëkëmbjes” bizneset kërkojnë përkrahje për promovim e certifikim

panairi
 

Për disa ditë me radhë bizneset nga vendi dhe nga rajoni do të paraqesin produktet e tyre në panairin e përgjithshëm “Prishtina 2022”. Në ceremoninë e hapjes së tij, bizneset kanë kërkuar përkrahje nga Qeveria për promovimin dhe certifikimin e produkteve të tyre. Edhe në Panairin e Turizmit është kërkuar që këtij sektori t’i jepet prioritet dhe të investohet në tërheqjen e turistëve

Mbi 100 biznese prodhuese nga vendi dhe rajoni, si dhe 80 të tjera që veprimtaritë i ushtrojnë në fushën e turizmit, kanë shfaqur produktet dhe ofertat e tyre në dy panaire të ndryshme, të cilat janë hapur të enjten në Prishtinë.

Në panairin e përgjithshëm “Prishtina 2022”, i cili do të jetë i hapur deri më 8 maj, bizneset kanë kërkuar përkrahje nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë.