Arbëri

Kosova dhe Shqipëria ripërtërijnë memorandumin për sigurimet

 

Byrotë e Sigurimeve të Kosovës dhe Shqipërisë kanë paralajmëruar ripërtëritjen e bashkëpunimit mbi njohjen e certifikatave të sigurimit për të dy vendet, memorandum ky i cili ishte i nënshkruar për herë të parë në vitin 2006.

Në takimin mes drejtorit Ekzekutiv të Byrosë Kosovare të Sigurimit, Sami Mazrekaj dhe drejtoreshës së Përgjithshme të Byrosë së Shqipërisë, Anila Hoxha, është zhvilluar diskutimi lidhur me modalitetin për vazhdimin e këtij memorandumi.