Arbëri

Fushë-Kosova e një pjesë e lagjes “Kalabria” në Prishtinë mbeten pa ujë

 

KRU Prishtina ka njoftuar se Fushë-Kosova dhe një pjesë e lagjes “Kalabria” në Prishtinë do të mbesin pa ujë deri nesër në mëngjes.

KRU ka thënë se arsyeja për ndërprerjen e ujit, që ka nisur nga ora 22:00 sonte, është si shkak i mbeturinave dhe mungesës së ujit në kanalin e Ibrit që vjen nga “Ibër-Lepenci”.