Arbëri

Rizvanolli: Programi Kompakt mbi 200 milionë dollarësh mbështet sigurinë energjetike

 

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka njoftuar deputetët e Kuvendit të Kosovës për marrëveshjen e arritur ditë më parë mes Qeverisë së Kosovës dhe MCC.

Rizvanolli theksoi se kjo marrëveshje, ka vlerën mbi 200 milionë dollarë për sigurinë energjetike të Kosovës dhe tranzicionin në një të ardhme më të pastër të energjisë.