Arbëri

Ministria e Bujqësisë planifikon t'i rrisë investimet në sisteme të ujitjes

Ministri Faton Peci gjate vizites ne Komunen e Gjakoves
 

Ministria e Bujqësisë e Kosovës është duke planifikuar t’i rrisë investimet në sisteme të ujitjes.

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka vizituar të enjten Komunë e Gjakovës, ku ka parë nga afër investimet e realizuara në rehabilitimin e sistemit të ujitjes Radoniq – Dukagjin.