Arbëri

Fetahu: Vendimi i Apelit për ZRRE-në, fitore e interesit qytetar

zrre, energjia elektrike, tarifat,
Foto: KTV
 

Përfaqësuesi ligjor i PDK-së në rastin e padisë ndaj Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Faton Fetahu, deklaroi se vendimi i Gjykatës së Apelit për vërtetim të pezullimit të vendimit mbi tarifat e reja, është lajm i mirë dhe fitore e interesit qytetar.

Ai deklaroi në “60 Minuta” të KTV-së të enjten se vendimi i Apelit i jep vulën se tarifat e reja të energjisë elektrike nuk do të zbatohen, dhe sipas tij, tarifimi u vërtetua se ishte i paligjshëm.