Arbëri

Mbrojtja e Kadri Veselit thotë se Prokuroria duhet të ketë një vit kohë për të paraqitur rastin e saj

 

Përmes një parashtrese drejtuar gjyqtarit paraprak, Nicolas Guillou, mbrojtja e Kadri Veselit, ka thënë se Prokuroria duhet të ketë një vit kohë për të paraqitur rastin e saj.

“Mbrojtja ka propozuar që ZPS duhet të ketë një vit kohë për të paraqitur rastin e saj me një zgjatje të mundshme prej tre muajsh për vonesa të paparashikuara. Sipas mbrojtjes, ZPS nuk ka treguar një kornizë kohore që beson se do të ishte e përshtatshme për rastin e saj, por thekson se është duke rishikuar listën e dëshmitarëve dhe vlerësimet kohore dhe do të informojë mbrojtjen për vendimet e tyre”, thuhet nga Ben Emmerson, avokat i Veselit.