Arbëri

Moskoordinimi i institucioneve krijoi hapësirë për ndërtime pa leje në Batllavë

Rreth një vit u është dashur institucioneve të shtetit që të sqarohen me njëra-tjetrën se kush është përgjegjës për ndalimin e ndërtimeve pa leje në pyjet rreth zonës së Liqenit të Batllavës.

 

Pothuajse një vit u është dashur institucioneve në nivel qendror dhe atë komunal të sqarojnë se kush duhet të marrë veprime në zonën e Batllavës. Sqarimet, sipas tyre, janë bërë në një takim në fund të prillit. Ky takim u realizua pas interesimit të KOHËS se çfarë masash kanë ndërmarrë Agjencia e Pyjeve dhe Ministria e Mjedisit për ndalimin e ndërtimeve pa leje në zonën e Liqenit të Batllavës

Rreth një vit u është dashur institucioneve të shtetit që të sqarohen me njëra-tjetrën se kush është përgjegjës për ndalimin e ndërtimeve pa leje në pyjet rreth zonës së Liqenit të Batllavës.

Krejt kjo periudhë është shfrytëzuar nga ndërtuesit për ngritjen e vilave e shtëpive, duke degraduar pyjet pranë Liqenit.