Arbëri

Digjet raundi i dytë për zgjedhjen e presidentit në Shqipëri

 

Opozita nuk propozoi sot asnjë kandidat për presidentin e Republikës, duke e çuar në dështim edhe raundin e dytë të procesit për zgjedhjen e presidentit të Shqipërisë.

Mazhoranca i dha të drejtën opozitës të japë propozimet në raundin e dytë dhe të tretë, duke hequr vetë nga kjo e drejtë. Por, sipas Enkelejd Alibeajt, socialistët prishën marrëveshjen dhe për pasojë sot në Kuvend nuk dorëzuan asnjë emër.